zijninhetnu.nl

zeegezicht

ZijninhetNu: Lessen

Yoga/meditatie les (75 minuten elke week)


Doe mee met de Yoga/meditatie groep op maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagmiddag/avond en donderdagochtend/avond!

Ben je nieuwsgierig naar wat Yoga/meditatie voor jou zou kunnen betekenen, doe dan mee met deze laagdrempelige les! Je hoeft geen ervaring te hebben. Leeftijd is niet belangrijk. We beginnen elke week met enkele basisprincipes en breiden dan deze oefening uit.

Via ademhaling ga je de focus verleggen en je geest verruimen. Je leert contact te maken met je lichaam en dat is wat jouw lichaam jou wil vertellen. Het vergroten van je aandacht leer je door meditatie, niks zweverigs aan!

  • Yinyoga, zachte vorm van yoga en voor veel mensen goed te doen
  • Wil jij minder stress en spanning ervaren?
  • Wil jij meer rust en balans in je leven terugbrengen?
  • Wil jij niet meer op die automatische piloot leven?
  • Je veel sterker en krachtiger voelen en juist niet zweverig?
  • Ben jij toch wel nieuwsgierig naar wat mediteren is en of het wat is voor jou?

Dan weet ik zeker dat deze les wat voor jou is! Kom gerust voor een vrijblijvende gratis proefles om te ervaren wat deze heerlijke Yinyoga met je lichaam doet.

Er zijn verschillende vormen van yoga, die ik ga beoefenen is grotendeels Yin/Restorative Yoga. Is laagdrempelig en voor iedereen te doen! Deze vorm van Yoga is o.a. voor het reduceren van stress, het verbeteren van je fysieke gesteldheid. Het is een rustige vorm van yoga.

Je haalt juist de kracht uit het langer aanhouden van rustige ontspannende oefeningen! Meestal maak je dan gebruik van zittende en liggende houdingen. Je maakt veel gebruik van kussen, handdoeken, meditatiekussen, deze middelen zorgen ervoor dat je veel gemak vindt in de houdingen. Je ligt gemiddeld 4 minuten in een houding om meer flexibel te worden.

Matjes, kussen en meditatiekussen zijn aanwezig, je mag natuurlijk ook je eigen mat meenemen, wat je wel moet meenemen is een handdoek en een (fleece) deken.

yogales De yoga lessen zijn ontspannend en gezellig! Je krijgt gaandeweg tools in handen om anders tegen stress aan te kijken en mee te bewegen met de loop van de dag. Aan het einde van de les altijd is er altijd een kop thee/koffie en tijd om ervaringen te delen.

Voor lesdagen en tijden zie de Agenda.

Neem een kijkje op mijn website om eventueel te lezen over wat mindfulness/meditatie en yoga inhoud!

logo

Wie ben ik

buddha

Yoga

agenda

Agenda

Volg ons via:

facebook
© zijninhetnu algemene voorwaarden privacy verklaring KvK nr. 66797616