ZijninhetNu.nl

zeegezicht

Coaching

Ik wil je graag helpen op een manier die bij jou past!

Tijdens een intake maken wij kennis met elkaar, het moet nl. wel ‘klikken’ tussen ons en zal ik checken of je hulpvraag bij deze therapie past. Vervolgens maken wij samen een plan van aanpak!

Ik zal als coach aandachtig luisteren naar je verhaal en gaan we samen op zoek naar een antwoord op jouw vraag en problemen. Het is meer dan alleen een goed gesprek.

Ik kan goed luisteren en daarbij heb ik een groot empathisch vermogen en zal ik ook specifieke therapeutische methoden en vaardigheden gebruiken om je te helpen met het verwerken van emoties, duidelijkheid geven en je helpen om je rust terug te krijgen, emoties een plaats te geven of los te laten en anders om te gaan met moeilijke situaties.

Daarbij zal ik luisteren op een neutrale manier en niet gaan oordelen maar alleen luisteren naar jouw verhaal en jouw behoeftes.

Heb je op dit moment het gevoel het even niet meer alleen te kunnen doen? Je voelt je vaak neerslachtig, verdrietig, moe, ongelukkig of onzeker? Misschien ben je vaak prikkelbaar of boos, je zit niet goed in je vel, je zit vast en je loopt tegen moeilijke situaties aan en je hebt het gevoel dit even niet alleen te dragen?

Neem dan gerust contact op! We gaan stap voor stap zorgen dat het draaglijk blijft voor jou. Werken aan jezelf! Met bewustwording aan de gang en mede door mijn hoogsensitieve insteek, zal ik snel de vinger op de zere plek vinden en kunnen we daaraan werken. Daarbij gaan we ook zeker met ontspanningsoefeningen aan de gang, Mindfulnesstechnieken en zijn er veel spanningsklachten zal ik ook gerichte Yogaoefeningen meegeven.

De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens een coaching gesprek, geeft richting aan het coaching proces.

Een traject is gemiddeld 7 tot 10 gesprekken. Dit is volledig afhankelijk van het probleem, de vraag, omstandigheden enzovoort.

Een bewustwordingsproces dat JOU aan het denken zet!

logo

Wie ben ik

Nieuwe ruimte

Coaching

agenda

Agenda

Volg ons via:

facebook
© zijninhetnu algemene voorwaarden privacy verklaring KvK nr. 66797616