zijninhetnu.nl

zeegezicht

ZijninhetNu: Wie ben ik

Aangenaam kennis te maken!Mijn naam is Jannie Smits-Grave, 53 jaar, getrouwd en twee kinderen, woonachtig en werkzaam in Nieuwe Pekela.

 jannie smits-grave Wat vind je in mij? Empathie, humor, twee benen stevig op de grond, zachtheid, openheid en recht door zee. Ik heb een tal van trainingen en opleidingen gevolgd in yoga, coaching, counseling, healing tot allround therapeut. Ook heb ik een opleiding gedaan die is gericht om mensen te begeleiden met hoogsensitiviteit, daar ligt tevens ook mijn passie en vergelijkbare problemen.

Verder heb ik de HBO opleiding: Mindfulness Based Cognitive Therapy gevolgd en afgerond en ben geregistreerd bij Abc beroepsvereniging als mindfulness therapeut. Tevens ben ik opgeleid als Yin yoga docente en geregistreerd bij BIVAG (zie onder contact)

Ik heb een ruime en brede ervaring in de zorg, met geriatrische mensen gewerkt, inrichtingswerk in een Penitentiaire inrichting gedaan en uiteindelijk besloten een eigen praktijk te beginnen na een tal van opleidingen, trainingen en cursussen. Ik heb daarom besloten iets te doen waar mijn hart en gevoel helemaal bij ligt.

Ik geef individuele en groepsbegeleiding en met regelmaat een mindfulnesswandeling! Voor de mindfulness training zie verder mijn website, raadpleeg ook mijn site voor informatie over de ontspannende yoga lessen in combinatie met meditatie.

Ook zal ik een paar keer per jaar een workshop organiseren met hoogsensitieve mensen om ervaringen met elkaar te delen. Ik merkte dat met name het helpen van mensen die hoogsensitief zijn mij erg ligt en ook heel erg aanspreekt. Vandaar dat ik op een bepaald moment heb besloten om mij hier verder in te specialiseren. Hier ligt ook mijn passie aangezien ik spreek uit eigen ervaring en zelf in de loop der jaren tegen heel veel dingen aanliep en hiermee worstelde. En juist door mijn eigen ervaringen en twee hoogsensitieve kinderen, kan ik mensen hier ook goed in aanvoelen. Waar mogelijk help ik ook bij vergelijkbare problemen om een gelukkiger leven te leiden.

Neem gerust contact op en informeer gewoon eens naar de mogelijkheden, en maken we vrijblijvend een afspraak. (zie Contact)

praktijkfoto
logo

Wie ben ik

buddha

Yoga

agenda

Agenda

Volg ons via:

facebook
© zijninhetnu algemene voorwaarden privacy verklaring KvK nr. 66797616