ZijninhetNu.nl

zeegezicht

ZijninhetNu: Training

'ONTWIKKELEN IN WILLEN I.P.V. MOETEN' WIE WIL DAT NOU NIET!


Wil je meer plezier in je werk en leven, meer echte tijd en rust voor jezelf en minder stress? Wil je meer toekomen aan wat je zou willen en moeten doen? Meer zelf aan het stuur staan van 'de waan van de dag' en minder reageren op wat het meeste 'lawaai' maakt. Of wil je minder last hebben van mentale klachten en fysieke pijnen. Mindfulnesstraining kan helpen. De Amerikaan Jon Kabbat-Zinn wordt gezien als de grondlegger van mindfulness, hij heeft oosterse wijsheden gemengd met zijn eigen westerse inzichten. Hij heeft cursussen mindfulness ontwikkeld en kwam erachter dat de constante gedachten stroom hierdoor minder kan worden zodat dat mensen zich blijer en rustiger gaan voelen

WAT IS MINDFULNESS?

Bij mindfulness leer je te kijken met een open en milde aandacht, laat negatieve gedachten los en je bent mild voor jezelf. Je leert meer te leven in het nu en dat brengt rust!
Mindfulness is met je aandacht zijn bij wat je doet i.p.v. tien stappen vooruit denken of in je hoofd met het verleden bezig zijn. Je leert niet alleen hoe je stress en stressklachten kunt voorkomen en verminderen maar ook om te gaan met moeilijke situaties, fysieke klachten en het maken van keuzes.

MINDFULNESS TRAINING

Mindfulness training is een aandacht- en stressreductietraining en bevordert de vitaliteit en mentale- en fysieke gezondheid. De training geeft uitstekende resultaten in combinatie met een individueel coaching traject. Bij (dreigende) burn-out wordt een gecombineerd traject sterk geadviseerd.

Er wordt gewerkt met adem- en lichaamsoefeningen, body scans en verschillende meditatievormen. Deelnemers ontvangen elke bijeenkomst oefeningen, tips en tools voor thuis, en een cd om thuis te oefenen!

BIJ WELKE KLACHTEN?

Mindfulness training geeft goede resultaten bij fysieke en psychische stressklachten. Stressklachten kunnen zijn: (werk)stress, (werk)druk, spanning, onrust, werk & privé disbalans, overspannenheid en burn-out, concentratieproblemen, ADHD/ADD, slecht slapen en slapeloosheid, vermoeidheid, nek- en rugklachten, fibromyalgie, hoofdpijn en migraine, hyperventilatie, buik-, maag- en darmklachten, motivatieproblemen en depressieve klachten.

Maar ook als je geen klachten hebt, is mindfulness training een aanrader om in het dagelijkse leven toe te passen! Gun je zelf een rijker leven!! We zijn er vaak erg op gericht om problemen op te lossen maar niet alles is eenvoudig op te lossen! We lossen op wat we kunnen en verder zullen we het moeten accepteren. Mindfulness richt zich niet op het oplossen van problemen. Het zorgt ervoor dat problemen het leven niet langer beheersen, zodat er ruimte ontstaat voor rust, vreugde en healing!

Zoals Jon Kabat-Zinn, de ontwikkelaar van mindfulness zegt:
Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn met meer mindfulness in zijn leven!


Zie agenda

logo

Wie ben ik

Nieuwe ruimte

Coaching

agenda

Agenda

Volg ons via:

facebook
© zijninhetnu algemene voorwaarden privacy verklaring KvK nr. 66797616